1e elftal naar Assen voor start van de competitie. JO13 hoopt op eerherstel tegen STEO

Gepubliceerd op 19 september 2024 om 10:07

Ook dit weekend speelt onze jeugd allemaal een thuiswedstrijd waarbij er vanaf half 10 wordt afgetrapt. Uit Harkstede komen de plaatselijke spelers van JO8 op Kardinge langs om het op te nemen tegen leeftijdsgenoten van de Oosterparkers. Het doel voor het team van Rene Schat is in ieder geval duidelijk, de ploeg wil graag meer dan 3 doelpunten maken! Op het hoofdveld, wederom om half 10, is het de beurt aan Richard Schutter en zijn JO14 om wederom een resultaat te boeken. Na een overwinning en een gelijkspel is het zaterdag aan de groenhemden om punten te pakken tegen Lycurgus JO14-2. De jongens onder de 11 kennen een droomstart met twee ruime overwinningen en proberen deze lijn tegen GVAV JO11-5 door te trekken. Het team van Marion Reinders zal in de burenruzie wederom voor de drie punten gaan. In de 1e klasse doen de talenten van Oosterparkers JO15-1 het voorlopig ook uitstekend. Uit de eerste twee potjes werden 4 punten gesprokkeld en daarmee kent het elftal van Johan Reinders een prima start van de competitie. Na de lastige thuiswedstrijd van vorige week, waar ternauwernood een punt werd gepakt, ontvangt het zaterdag de groen-witten van Velocitats JO15-1. Op Kardinge is de aftrap van deze wedstrijd om 11:00 uur. Een kansloze 0-8 nederlaag voor het team van JO13-1 vorige week is de ploeg van leider Arie van Kampen op zoek naar eerherstel in de wedstrijd tegen SJO STEO JO13-1. 

Na een teleurstellende bekercampagne staat er dit weekend voor het vlaggenschip de eerste competitiewedstrijd op het programma. In Assen is Asser Boys 1 de tegenstander en dan moet blijken of de groenhemden klaar zijn voor de sportieve ambities dit seizoen. De Assenaren hebben afgelopen zomer ook niet stil gezeten en schijnen zich op een aantal posities flink versterkt te hebben. In de beker speelde de blauwhemden zowel gelijk tegen LEO Loon als Mamio en hebben zich net als de Oosterparkers niet geplaatst voor de volgende ronde. Het is voor de stadjers tevens nog de grote vraag wie de achterhoede gaat vormen want daar zullen voor de technische staf toch de meeste twijfels liggen. De aftrap in Assen is om 14:00 uur op het prachtige sportpark aan de Lonerstraat. 

 

De meiden van het dameselftal nemen de auto naar Eelde waar Actief VR1 de tegenstander is. Het elftal van trainer Arnaud heeft prima resultaten behaald in de beker en zal vol vertrouwen afreizen naar het Drentse dorp. Ook voor de senioren op recreatief niveau gaat het seizoen zaterdag eindelijk beginnen. Het elftal van leider Ludolphy (zaterdag 3) start het seizoen in Oostwold tegen VVS 4. Met een aantal oude bekenden terug in de gelederen heeft de ploeg maar één doel en dat is een keer kampioen worden! Het nieuw gevormde zaterdag 4 onder leiding van Luuk van der Heide mag zijn kunsten vertonen op de Esserberg waar Be Quick 4 de tegenstander is. De vriendengroep speelt na een uitstapje van vorig seizoen weer met dezelfde vertrouwde gezichten als in de jeugd. Op de zondag gaan de mannen van Johan Fraiquin de provincie in met een uitwedstrijd in Baflo. De veteranen zijn na een teamweekend in Den Bosch volledig opgeladen voor de start van de competitie. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.