Jeugd provincie in. Senioren spelen op Kardinge

Gepubliceerd op 27 september 2024 om 12:02

De meeste ouders kunnen zich morgenvroeg gaan opmaken voor een autorit door de provincie heen.  De eerste wedstrijd wordt gespeeld om half 9 maar die blijft voor Oosterparkers JO14 wel in de stad. De ploeg van Richard Schutter hoopt zich snel te herpakken na twee matige wedstrijden in en tegen Stadspark. Voor het team van Marion Reinders (JO11-1) is er helaas geen voetbal dit weekend. De tegenstander Groninger Boys heeft helaas te weinig spelers voor morgenvroeg. In Uithuizermeeden wordt Johan Reinders en zijn Oosterparkers JO15 verwacht om het op te nemen tegen Heracliden JO15-1. Na de kansloze nederlaag tegen Velocitas vorige week is de ploeg gebrand op eerherstel. In Sappemeer en omstreken zullen ze op de zaterdagochtend een fanatieke Rene Schat gaan horen. Na de prachtige overwinning op Kardinge vorige week gaan de toppers van Oosterparkers JO8 op zoek naar meer en proberen hetzelfde kunstje ook tegen HSC JO8-1. De ploeg die nog helemaal geen punt wist te sprokkelen is JO13-1 en daar gaan de jongens morgen alles aan doen om daar verandering in te brengen. In de uitwedstrijd tegen OKVC/Ezinge JO13-1 gaan de groenhemden voor een overwinning en de punten mee terug naar de stad te nemen. 

Voor de senioren de eerste van een reeks gezamenlijke thuiswedstrijd waarbij zaterdag 4 om 12:00 uur de middag aftrapt. De ploeg van Luuk van der Heide had het vorige week erg lastig met Be Quick 5 en verloor helaas met 5-2. In de thuiswedstrijd tegen Zuidhorn 5 gaat de jonge ploeg op zoek naar de eerste overwinning. Om half 1 was het normaal gesproken ook de beurt geweest aan het 3e elftal onder leiding van Martin Ludolphy. De ploeg met torenhoge ambities zou Meeden 2 ontvangen maar de club ergens in de buurt van Veendam heeft helaas te weinig spelers. Eerder deze week werd al duidelijk dat de dames van Oosterparkers ook geen elftal op de been konden krijgen en ook deze wedstrijd zal morgen dus niet plaats vinden. Om half 1 staat nog wel het 2e elftal op het programma en de mannen van Thijs Rietvoort ontvangen HFC'15 3 op Kardinge. De ploeg uitkomend in de reserve 5e klasse kan dit seizoen hopelijk gebruik maken van de grote 1e selectie waarbij spelers minuten kunnen maken in het tweede elftal. 

 

Rond de klok van half 3 kunnen alle Oosterparkers zich opmaken voor de hoofdwedstrijd van de middag want op het prachtige hoofdveld ontvangt het 1e elftal de gasten uit Gilmmen. De ploeg van trainer Peter Slijfer heeft na een goede trainingsweek de beschikking over een fitte selectie en zal voor het thuispubliek vol voor de overwinning gaan. Voor Eray Cetinkaya uit Oosterparkers JO8-1 zal het een onvergetelijke dag worden want deze topper is pupil van de week voor deze wedstrijd. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.