Jeugd op zoek naar revanche, lastige uitwedstrijden bij de senioren

Gepubliceerd op 3 oktober 2024 om 15:37

Dit weekend een vol programma voor de Oosterparkers en met het oktober zonnetje lijkt het een mooie dag te worden. In de ochtend genoeg te zien op Sportpark Kardinge want de jeugd speel allemaal een thuiswedstrijd. Het team dat in bloedvorm verkeerd zijn de jongens van Oosterparkers JO8 en dat proberen ze tegen Siddeburen JO8 dit weekend door te trekken. De groenhemden onder leiding van Rene Schat spelen om half 10 op veld 8. Op dezelfde mat speelt Marion Reinders en haar Oosterparkers JO11. Na twee nederlagen zijn de talenten uiterst gemotiveerd om zaterdag te winnen en wat is nou mooier om dit tegen GVAV te kunnen doen. Het geplaagde Oosterparkers JO14 met Richard Schutter als trainer zal weer terug naar de basis moeten. De ploeg is volledig uit vorm en een positief resultaat tegen SJO GEO/SVW 14-1 kan wellicht het tij keren. Op het hoofdveld mogen de jongens en meiden van Schutter het om half 10 laten zien. Tot slot volgen er om 11:00 uur nog twee wedstrijden waaronder JO15-1 van Johan Reinders. Ook dit elftal van de Oosterparkers heeft het moeilijk de afgelopen wedstrijden. De groenhemden krijgen te veel doelpunten tegen maar ook tegenstander Lycurgus JO15-2 heeft het erg lastig in de 1e klasse. De club uit Vinkhuizen heeft na drie wedstrijden nog enkel punt behaald en bij winst voor de Oosterparkers betekent het in ieder geval weer aansluiting bij de bovenste plekken. Met 23 doelpunten tegen en slechts 3 goals gescoord is Oosterparkers JO13 haastig op zoek naar een succesje en hoopt dat te realiseren tegen SJO De Marne JO13-1. De ploeg van Arie van Kampen trapt om 11:00 uur af op Sportpark Kardinge. 

 

 

Na de 0-2 nederlaag van vorige week tegen Glimmen richten de mannen van het 1e elftal zich weer op de volgende uitdaging en die ligt zaterdag in Nieuw Roden. Het elftal van Peter Slijfer heeft laten zien goed te kunnen voetballen maar is op bepaalde momenten ook nog erg kwetsbaar. De tegenstander uit het Drentse dorp heeft net als de groenhemden de ambitie om de stap te maken naar de 4e klasse maar moest vorige week ook een nederlaag incasseren. Beide ploegen staan dus op drie punten en zal het ongetwijfeld een mooi voetbalgevecht gaan worden. In Nieuw Roden is de aftrap om 15:00 uur.

 

In Vinkhuizen gaan de heren van het tweede elftal op bezoek bij Gruno 5 waar de aftrap om half 1 is. Het team van Thijs Rietvoort wist de eerste competitie eenvoudig met 3-1 te winnen en zal er dit seizoen ook alles weer aan doen om bovenin de 5e klasse mee te draaien. In Schildwolde worden de mannen van zaterdag 3 verwacht waar het elftal van Martin Ludolphy op zoek gaat naar de tweede overwinning. De tegenstander SGV 2  heeft net als de groenwitten nog maar één wedstrijd gespeeld en die wisten ze met 5-4 te winnen. De aftrap van die wedstrijd is om half 3 op Sportpark Onder de Juffer in Schildwolde. In Paddepoel staat de wedstrijd van zaterdag 4 tegen Mamio 5 op het programma. Met 0 punten uit 2 wedstrijden heeft Oosterparkers 4 een valse start gemaakt maar zal het op Sportpark de Parrel er alles aan doen om de eerste punten te pakken.  Voor het dameselftal volgt een uitwedstrijd in Annen waarbij het team van Kelly Arnaud de strijd aan gaat met Annen VR1. De aftrap in de Drentse plaats is om 16.15 uur. Op de vroege zondagochtend kunnen Johan Fraiquin en de mannen zondag 2 vroeg uit de veren want in Engelbert staat de wedstrijd gepland om 10:00 uur.  De ploeg wist zowel in de beker als de eerste competitiewedstrijd uitstekend te presteren maar liep vorige week in de thuiswedstrijd tegen Winsum 2 wel tegen een nederlaag aan. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.