Overtuigende winst in laatste oefenduel voor bekerwedstrijd

Gepubliceerd op 28 augustus 2024 om 12:32

In het laatste oefenduel voor de officiële start van het seizoen gingen de Oosterparkers op bezoek in Haren. De contouren van de basiself worden al duidelijker richting de eerste bekerwedstrijd van aankomende zaterdag. De wedstrijd tegen de kersverse 4e klasser Haren begon in evenwicht waarbij beide ploegen niet heel veel kansen wisten te creëren. Het was in de omschakeling dat de ploeg van trainer Peter Slijfer het Haren met enige regelmaat wel moeilijk kon maken.  Na een dik half uur wisten de groenhemden zelfs op voorsprong te komen door een doelpunt van Andy Muller. Er werd uitstekend gebruik gemaakt van de oersterke Ennio Jansen die bij de goal als aanspeelpunt fungeerde; 0-1.

Na rust was het Oosterparkers dat met een hoop energie de wedstrijd langzamerhand naar zich toe trok. Een uitstekend spelende Owen de Plaa beloonde zichzelf met 2 doelpunten waardoor de groenhemden na een uur spelen een comfortabele 0-3 voorsprong hadden. De ploeg van Sportpark Kardinge stond gisteravond ook defensief uitstekend alleen moest het vlak voor tijd nog wel een tegentreffer incasseren uit een hoekschop. De winst kwam echter nooit in gevaar en kon het in blessuretijd zelfs nog 2x scoren door doelpunten van Frank van der Ploeg en Rashid Conquet.