Jeugd te bewonderen op Kardinge. Heren en dames 1 laatste bekerwedstrijd.

Gepubliceerd op 13 september 2024 om 10:33

Op zaterdag 14 september spelen alle jeugdleden op de vertrouwde velden van Sportpark Kardinge. Om half 10 is het allereerst de beurt aan Richard Schutter en zijn jongens en meiden. Na een flitsende start vorige week in Delfzijl neemt JO14-1 het morgenvroeg op tegen Fc Lewenborg JO14-2. Een veld verder, tevens om half 10, gaan Marion Reinders en haar jongens van JO11-1 het ook opnemen tegen de oranjehemden. De leeftijdsgenootjes van JO11-3 van Fc Lewenborg zijn gewaarschuwd want de Oosterparkers wonnen vorige week met maar liefst 2-12 van Lycurgus. Na de ruime nederlaag van JO8-1 in Noordwolde vorige week gaat Rene Schat zijn toppers weer klaarstomen voor de thuiswedstrijd tegen NEC Delfzijl JO8-2.  Ook deze wedstrijd is om half 10 dus de echte liefhebber zal zich in drieën moeten splitsen voor deze potjes. Om 11:00 uur maakt JO13-1 zijn opwachting dit seizoen want vorige week ging de wedstrijd er tegen VVK helaas uit. De groenhemden die 8x8 spelen ontvangen de leeftijdsgenoten uit Aduard. Ook rond de klok van 11 stuurt trainer Johan Reinders zijn jongens (en dame) het veld in. Na een knappe overwinning op Winsum vorige week wacht nu de lastige thuiswedstrijd tegen Bedum JO15-1 en vallen er hopelijk weer prachtige doelpunten.

 

 

Voor trainer Peter Slijfer en het 1e elftal wacht de laatste wedstrijd in de bekercompetitie van dit seizoen. In Leens is vijfdeklasser LEO de tegenstander en na de pijnlijke nederlaag van vorige week tegen Blauw Geel zullen de groenhemden tot op het bot gemotiveerd zijn. Het elftal van Sportpark Kardinge heeft een wonder nodig om de volgende ronde te bereiken maar wil het vooral met een goed gevoel richting de start van de competitie. Met een aantal afwezigen waaronder Ennio Jansen, Tristan Cooke en Rashid Conquet krijgen morgen andere aanvallers de kans om zich te laten zien. De wedstrijd begint morgenmiddag om half 3 op Sportpark Leens. 

 

In middag met een aftrap om 15:00 uur speelt Oosterparkers VR 1 de thuiswedstrijd tegen Zuidhorn VR2. Ook voor de dames houdt de bekercampagne al na de poulefase op want met 2 punten uit 2 wedstrijden is koploper Zuidhorn niet meer in te halen. Toch zal bij een goed resultaat tevreden worden teruggekeken op de afgelopen wedstrijden en kan het vol vertrouwen de competitie in gaan.

 

 

Programma

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.