JO13 pakt eerste overwinning, 4e elftal wacht nog steeds op drie punten

Gepubliceerd op 14 oktober 2024 om 16:52

Op de vroege zaterdagochtend vertrok Oosterparkers JO11 richting Coendersborg om het daar op te nemen tegen SJO Coendersborg JO11-2. Voor het team van Marion Reinders een lastige opgave want de thuisploeg kreeg dit seizoen nog maar één tegentreffer te verwerken. De groenhemden kwamen al snel op een 2-0 achterstand maar vochten zich als leeuwen terug in de wedstrijd naar 2-2. Het werd een ongelooflijke spannende strijd waar beide ploegen voor de winst gingen. Uiteindelijk was Coendersborg met 4-2 te sterk voor de Oosterparkers maar de groen-witten konden met opgeheven hoofd weer richting Kardinge. In Warffum speelde Oosterparkers JO13-1 hun wedstrijd en daar kwam het sensationele nieuws weg dat de ploeg van Arie en Emile hun eerste overwinning van het seizoen aan het vieren waren. De ploeg werd de afgelopen weken vaak getrakteerd op een dikke nederlaag maar kwam in Warffum uitstekend voor de dag en versloeg de thuisploeg met 2-3! Ook goed nieuws voor het elftal van Richard Schutter want in het trefffen met GRC Groningen JO14-2 waren de groenhemden met maar liefst 4-9 te sterk. Het goudhaantje met maar liefst 5 doelpunten was Deavin Walstra. In Haren had  Rene Schat zijn Oosterparkers JO8 goed op scherp gezet en dat resulteerde maar liefst in een 2-10 overwinning op de leeftijdgenootjes van Gorecht. De helft van de doelpunten werd geproduceerd door Levi en maakte Erray een hattrick. Tot slot maakte zowel Scott als George beide één doelpunt. Aan het begin van de middag speelde Oosterparkers JO15 de lastige uitwedstrijd tegen Be Quick JO15-2. Op de Esserberg stond het lang 0-1 in het voordeel van de groenhemden. Een makkelijk gegeven strafschop zorgde in de tweede helft voor een 1-1 gelijkspel en daar baalde Johan Reinders en zijn elftal toch hevig van.

Op Kardinge speelde alle zaterdagsenioren een thuiswedstrijd waarbij het 4e elftal om 12:00 uur begon tegen het HFC'15 7. Hoewel de ploeg van Luuk van der Heide steeds meer goals gaan maken krijgt het toch nog teveel doelpunten tegen. Met een 3-5 nederlaag blijft de ploeg nog steeds wachten op de eerste overwinning. In dezelfde klasse speelde Oosterparkers 3 een wedstrijd tegen Wildervank 5 en dat ging niet zonder slag of stoot. Een legio aan kansen werd om zeep geholpen en zelfs vanaf 11 meter werd er een keer gemist. Uiteindelijk was een 2-1 eindstand genoeg voor de drie punten en blijft het koploper. Op veld 4 speelde Oosterparkers 2 haar wedstrijd tegen de buren van DIO Groningen. Na een ruststand van 1-0 liep het in de tweede helft uit naar een simpele 5-0 overwinning.