JO11 haalt uit tegen HFC, zaterdag 3 blijft maar winnen

Gepubliceerd op 21 oktober 2024 om 14:52

De zaterdagochtend begon met een doelpuntrijke wedstrijd want Oosterparkers JO11 liet geen spaan heel van HFC JO11-3.  Met een klinkende 15-2 won het team van Marion Reinders van de Hoogkerkers en is het nu terug te vinden op de 3e plaats! Het team van Rene Schat (Oosterparkers JO8) keken in hun wedstrijd tegen Engelbert al vrij snel aan tegen een 1-6 achterstand. De jonge talenten waren duidelijk nog niet wakker en moesten zelfs met 2-8 ruststand de pauze in. Een donderspeech van leider Schat bracht een totaal andere 2e helft waar uitblinkers Eray, Pim en Levi het team op sleeptouw namen en uiteindelijk nog terug kwamen tot 6-8. De wedstrijd duurde echter net iets te kort om er nog een punt uit te slepen. Op veld 1 werd wel een punt gehaald door het team van Richard Schutter die met zijn JO14 in een uiterst vermakelijke wedstrijd 4-4 speelde tegen Groninger Boys JO14-1.  De lichting onder de 13 begint al beter te spelen en dat resulteerde tegen de koploper Harkstede JO13-1 in een zeer verdienstelijke wedstrijd. De groenhemden streden voor elke meter maar gingen ondanks een 1-0 voorsprong van Evandro wel met een 2-3 achterstand de rust in. Na rust drong Oosterparkers nog meer aan maar was het Harkstede dat in de counters uiterst effectief was. De ploeg van Arie en Emile verloor helaas met 3-5 maar er had zeker meer in gezeten voor de thuisploeg. Tot slot kwam de laatste uitslag van het veld waar Oosterparkers JO15 het opnam tegen GVAV JO15-2. De ploeg van Johan Reinders zat na een 3-0 voorsprong op een roze wolk maar er vertrok zich een drama toen een reeks van persoonlijke fouten resulteerde in 4 tegentreffers. Uiteindelijk dropen de jongens en meid af met een pijnlijke nederlaag tegen de aartsrivaal.

In de middag voor de senioren in de reserveklasse slechts 1 wedstrijd en dat was een uitwedstrijd voor zaterdag 3 in Westerlee. De ploeg van trainer Ludolphy staan ongeslagen bovenaan en ook onder de rook van Winschoten was het afgelopen zaterdag eenrichtingsverkeer. Met sprintkanon Edmar Janga, balvirtuoos Dennis Liewes en goaltjesdief Roy Schokkenbroek beschikken de groenhemden over dusdanig veel kwaliteiten waar weinig ploegen in deze klasse een antwoord op zullen hebben. Mede door een hattrick van Janga wonnen de stadjers simpel met 3-7, de overige goals kwamen van Ross Martier, Roy Schokkenbroek, Frank van der Ploeg en Etienne Clarck. Op zondag gingen de heren van Johan Fraiquin richting Warffum en speelde daar een voortreffelijke wedstrijd. Een groot gedeelte van de wedstrijd speelde de groenhemden met 10 man maar won het uiteindelijk wel met 1-3.